Telenet Giants Antwerp verzamelde vele nominaties voor de Basketbal Awards die op 22 mei in AED Studios in Lint doorgaan.
Voor de trofee van Belgische Speler van het Jaar van Het Nieuwsblad zijn naast Alex Libert (Charleroi) met Hans Vanwijn en Ismael Bako twee Giants genomineerd. Ismael Bako heeft tevens een nominatie in de wacht gesleept voor de MVP-trophy (alle nationaliteiten). Ook Paris Lee van onze Giants en Amin Stevens (Brussels) zijn een kanshebber voor deze trofee.
Roel Moors, vorige zaterdag nog verkozen tot Coach van het Jaar van de Champions League, is tenslotte genomineerd voor de trofee van Coach van het Jaar. Ook Dario Gjergja (Oostende) en Serge Crevecoeur (Brussels) komen in aanmerking voor deze onderscheiding.
Fans kunnen stemmen tot maandag 20 mei via EMBL.be/awardsvote.
De inkom in de AED Studios in Lint is gratis vanaf 20 uur. Wil jij dit basketfeest niet missen? Schrijf je dan in op de site www.EMBL.be/awards en ontvang je voucher om het event bij te wonen!
Vrijdag begint Telenet Giants Antwerp aan een nieuwe drukke periode in de EuroMillions League. Onze Giants ontvangen (20 uur) in de Lotto Arena Limburg United!
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp