De achtste speeldag van de EuroMillions League brengt vanavond (20u30)  voor Telenet Giants Antwerp weer een attractieve partij in de Lotto Arena. Onze Giants nemen het op tegen Okapi Aalstar.
De Ajuinen tellen in poule A 3 op 5. Afgelopen zondag wonnen ze op hun “70ste” verjaardag en na een collectieve partij van Spirou Charleroi. In de Beker van België kwalificeerde het team van de Amerikaanse coach Trevor Huffman zich voor de kwartfinales van de Belgische Cup na twee overwinningen tegen Kangoeroes Mechelen.
Bij Okapi Aalstar ook drie ex-Giants: Sinjoren Senne Geukens en Dorian Marchant en de Amerikaan Clayton Vette. Welkom terug in de Lotto Arena! Met ook nog onder meer het Amerikaanse duo Riley Lachance en JJ Mann, het Balkan trio Vladimir Mihailovic,Ivan Maras en Mari Maric en Belgisch Belofte van het Jaar Tito Casero beschikken de Ajuinen over een mix van ervaring en jong talent.  Een topprestatie is dan ook aan de orde voor Telenet Giants Antwerp richting een vierde opeenvolgende overwinning. !
#Samengiants #TelenetGiantsAntwerp
 
Programma 8ste speeldag
Poule A

Telenet Giants Antwerp-Okapi Aalstar
Leuven Bears-Charleroi
Bergen bye
Poule B
Luik-Brussels
Kangoeroes Mechelen-Oostende
Limburg United bye
Klassement
Poule A

1. Bergen 6-10
2. Okapi Aalstar 5-8
3. Leuven Bears 5-7
4. Telenet Giants Antwerp 3-6
5. Charleroi 5-5
Poule B
1. Limburg United 6-11
2. Oostende 5-9
3. Kangoeroes Mechelen 6-9
4. Brussels 6-8
5. Luik 5-5