elenet Giants Antwerp werkt vanavond 27 oktober (20u) de vijfde speeldag van de EuroCup af in de Lotto Arena achter gesloten deuren. Door de verstrengde overheidsmaatregelen mag er bij professionele competitiesporten tot donderdag 19 november géén publiek meer aanwezig zijn op wedstrijden.

Onze tegenstander is de Italiaanse groepsleider Virtus Segafredo Bologna. Bij de Italianen spelen onder meer de Servische vedette Milos Teodosic (ex-NBA bij de LA Clippers) en Julian Gamble (ex-Brussels). Bologna won twee jaar geleden nog de Champions League in het Sportpaleis.

De wedstrijd is vanaf 19u55 live te volgen op onze Facebookpagina. Zo kunnen onze supporters er toch virtueel bij zijn!

 

WEDSTRIJD MET 11 SPELERS I.P.V. 12

Telenet Giants Antwerp zal de wedstrijd van vanavond afwerken met 11 spelers i.p.v. 12. Er testte één speler positief op Covid-19. Om privacyredenen wordt de naam van de speler niet vrijgegeven. De speler is onmiddellijk in quarantaine geplaatst na het vernemen van de testresultaten en wordt nauw opgevolgd.

Alle andere spelers en de sportieve staf testten tweemaal negatief en zijn klaar voor de confrontatie met de Italiaanse groepsleider!

 

VOLG DE WEDSTRIJD LIVE OP ONZE FACEBOOKPAGINA

Er verschijnt straks een link onze Facebookpagina waar je de wedstrijd live met (Engelstalige) commentaar kan volgen.

De livestream start vijf minuten voor wedstrijdaanvang om 19u55.

Heb je geen Facebookaccount? Geen probleem, dat is niet nodig. Onze pagina is vrij toegankelijk en kan je via bovenstaande link bezoeken!