De strengere maatregelen van de nationale veiligheidsraad en vooral de bijkomende restricties van de Antwerpse provincieraad hebben jammer genoeg, maar heel begrijpelijk in het kader van ieders gezondheid en welzijn, invloed op de voorbereidingen van coach Beghin en zijn team en misschien ook op de competitiestart van het nieuwe basketbalseizoen.

In de hele provincie Antwerpen zijn individuele contactsporten en ploegsporten (voor iedereen 18+) verboden tot eind augustus. Hierdoor kunnen de trainingen van Telenet Giants Antwerp niet aanvatten zoals gepland. Onze buitenlandse spelers zullen daarom later naar België reizen. Belgische spelers kunnen ondertussen wel individueel verder trainen.

Het openingsweekend van seizoen 2020-2021 staat nog altijd gepland in het weekend van 3 oktober, maar mogelijk wordt dit verschoven. De toestand verandert iedere week, we moeten wendbaar en flexibel zijn.

 

ABONNEMENTEN 2020-2021

De campagne voor het kopen/verlengen van onze seizoensabonnementen zijn we gestart in een periode waarbij iedereen dacht dat het de goede richting uitging. De omstandigheden zijn nu opnieuw  wat slechter en niemand weet op dit moment hoe alles zal evolueren. Ook voor ons is het afwachten wat de maatregelen na augustus zullen zijn.

Mocht er in het najaar een restrictie zijn op het aantal personen dat indoor sportwedstrijden mag bijwonen, dan krijgen onze abonneehouders sowieso voorrang. Met je abonnementen zal je dus onze thuiswedstrijden kunnen bijwonen, mogelijks verkopen we geen losse tickets. Daarbij kunnen we social distancing garanderen in de Lotto Arena vanwege haar grote capaciteit. 

Mocht de competitie ultiem niet doorgaan, maar daar gaan we nu zéker niet van uit, dan worden de abonnementen integraal terugbetaald.

We willen onze abonnees via deze weg nog een keer bedanken voor hun begrip en steun. Ondanks het abrupte seizoenseinde in maart merken we toch dat de grote meerderheid ondertussen zijn abonnement heeft verlengd.  Dat steekt ons een hart onder de riem in deze bizarre tijden. Omwille van de huidige omstandigheden verlengen we de periode om abonnementen te kopen/verlengen aan voordeeltarief nu tot en met 31 augustus. Vanaf 1 september betaal je de volledige abonnementsprijs en worden alle zitplaatsen die niet verlengd zijn opnieuw open gezet en toegewezen aan nieuwe abonneehouders. Alle info over de seizoensabonnementen kan je hier nog eens nalezen.