Vrijdag 2 februari is er de Port Game in de Lotto Arena! Telenet Giants Antwerp werkt in de BNXT League de 17de speeldag in de Belgische reguliere fase en versus Limburg United af. Een heuse topper vermits de Giants met 13 op 16 op de tweede plaats fonkelen en de Limburgers met 12 op 16 op derde stek staan. Beide teams zijn al gekwalificeerd voor Elite Gold (start weekend van 1 maart). De top-5 na twintig Belgische speeldagen is geplaatst voor Elite Gold. De laatste zes komen uit in Elite Silver.
Richting een goede uitgangspositie is de topper tegen Limburg United een belangrijke partij. De Port Game staat uiteraard in het teken van de haven en zal worden opgesmukt met extra animatie! Er wordt in de Lotto Arena veel volk verwacht en online (https://www.lotto-arena.be/) kan je tickets bestellen.
Telenet Giants Antwerp won op 17 november de heenmatch in Hasselt en met 68-82 van Limburg United. Met de support van de trouwe en vele Antwerpse fans gaan Rasir Bolton en zijn ploegmaats op zoek naar bevestiging. Mits nieuwe winst is Telenet Giants Antwerp zo goed als zeker van de tweede plaats na de Domestic fase van de BNXT League. #BeThere #TelenetGiantsAntwerp