Na een welverdiende vakantie beginnen onze Giants dra aan het nieuwe seizoen.  Op vrijdag 10 augustus staat de eerste training op het programma en op 23 augustus volgt een oefenwedstrijd in Gravelines.
U kan de Telenet Giants Antwerp voor het eerst aan het werk zien tegen BC Göttingen op zaterdag 25 augustus om 16u00 in de Arenahal in Deurne. Toegang is gratis en abonnees kunnen hun abonnement komen ophalen.
Op 7 en 8 september organiseren we een fanmoment en tornooi in de Lotto Arena met deelname van Donar Groningen, Frankfurt en Mitteldeutscher, de huidige ploeg van ex-Giant Aleksandar Marelja.
Onze Giants spelen in de Lotto Arena op vrijdag 7 september om 20u45 en op zaterdag 8 september om 18u15 tegen twee van deze ploegen, voorafgegaan door een andere wedstrijd.  Op zaterdag volgt aansluitend nog een oefenwedstrijd van de Belgian Cats.  Weldra krijgt u hierover alle info.
Nadien trekken de Giants even op stage naar Belgrado om zich optimaal voor te bereiden voor de kwalificatierondes in de Champions League. Schrijf alvast zaterdag 22 september om 20u00 in uw agenda voor de thuiswedstrijd tegen AEK Larnaca (heenmatch op 20/9). Bij succes vindt de volgende thuiswedstrijd plaats op vrijdag 28 september om 20u00 tegen Cantu of Szolnok.
De reguliere competitie in de Euromillions League start voor de Telenet Giants Antwerp in oktober en de eerste thuiswedstrijd spelen we tegen Spirou Charleroi op zaterdag 27 oktober om 20u00.
De volledige kalender maken we binnen enkele dagen bekend.