Na een relatief rustige zomer qua recrutering want alle spelers hadden nog een contract, kondigen we toch een nieuwe versterking aan. Aangezien Jason Clark naar een grotere competitie trekt (zijn nieuwe club wil dit zelf eerst bekend maken) moesten coach Roel Moors en sportief manager Leo De Rycke op zoek naar een vervanger.
Die hebben ze gevonden in de 23-jarige Victor Sanders, een rookie van de Idaho Vandals, met wie hij in de NCAA Big Sky division speelde. Victor is een combo guard met lengte (1m96) die ons in de backcourt extra opties moet geven. Victor is een zeer complete speler met uitstekende ball handling skills, vista en goeie afwerking zowel qua shot als drive naar de ring. In zijn laatste 2 seizoenen bij Idaho scoorde hij gemiddeld 20 punten (3pts 41%), gaf hij 3.3 assists en nam hij 3.4 rebounds. In beide seizoen werd hij verkozen tot All First en Second Big Sky Team.
Deze zomer was hij ook even actief in de NBA Summer League bij Denver Nuggers. Hij scoorde gemiddeld 5 punten,  plukte 3 rebounds en gaf 1.5 assists in 20 minuten.
Victor heeft een 2 jarig contract met opties getekend.