Met Michael Flowers presenteert Windrose Giants Antwerp een eerste buitenlandse versterking. Flowers is een 25-jarige en 1m85 grote guard die ook op de 2-positie kan aantreden.
 Na het aantrekken van het Belgische trio Kevin Tumba, Elias Lasisi en Arne Schrevens stelt Windrose Giants Antwerp met Michael Flowers ook een eerste Amerikaanse aanwinst voor. Flowers was in zijn laatste jaar (2021-2022) in de NCAA en bij Washtington State Cougars goed voor een knap gemiddelde van 14 punten, 3 rebounds en 4 assists.
 De voorbije twee seizoenen was hij in Duitsland (Pro A) en bij Kircheim Knights aan de slag. Flowers tekende het afgelopen seizoen voor een waanzinnig gemiddelde van 21 punten, 5 rebounds en 5 assists. In de zomer van 2023 was hij tevens in Canada en bij Ottawa Blackjacks aan het werk. Met 10 punten, 3 rebounds en 3 assists liet hij ook daar een mooie indruk na.
 Samen met Jo Van Buggenhout moet Michael Flowers een mooi duo en in een lang seizoen met 36 Belgische wedstrijden in de reguliere fase van de BNXT League, de Beker van België en een Europese campagne op de guard-positie vormen. Bekijk de highlights via https://www.youtube.com/watch?v=nP6KdFUgBSY. Welcome in A-Town Michael! #WindroseGiantsAntwerp