De loting in het Zwitserse Mies bracht voor Windrose Giants Antwerp in de kwalificaties van de Champions League met Andorra een stevige opponent in de kwartfinale. Mits winst volgt in de halve finale het Bonn van … coach Roel Moors (ex-Giants).

De kwalificatieronde van de Champions League wordt van 15 tot 22 september afgewerkt. De locatie is half juli gekend. Windrose Giants Antwerp neemt het in de eerste kwalificatieronde dus op tegen Andorra, een stevig team uit de Spaanse competitie.
Als de Giants winnen, ontmoeten ze in de halve finale het Duitse Bonn van coach Roel Moors. Als Jo Van Buggenhout en co die klip omzeilen krijgen ze in de finale Cholet (Frankrijk), Juventut Utena (Litouwen), Spartak Subotica (Servië), met ex-speler Rasir Bolton, of het Turkse Petkim Spor als opponent.
 Als de Giants zich plaatsten voor de hoofdtabel van de Champions League komt het in poule E terecht en met het Letse Riga, het Griekse AEK Athene en het Israëlische Ramat Gant als tegenstanders.
Indien Windrose Giants Antwerp zich niet plaatst voor de groepsfase van de Champions League komt het uit in de poulefase van de FIBA Europe Cup. Die loting gaat ook door halfweg juli.