Windrose Technology, toonaangevende fabrikant en wereldwijde innovator van de volgende generatie elektrische vrachtwagens, is vanaf vandaag de nieuwe titelsponsor van de Giants! De vertrouwde naam Telenet Giants Antwerp zal vanaf vandaag plaats maken voor Windrose Giants Antwerp!

Windrose Technology neemt vanaf vandaag, voor de komende vijf seizoenen, de titelsponsoring van de Antwerp Giants over en neemt daarmee de fakkel over van Telenet. Het doel van deze strategische herschikking van de samenwerkingen is om de ambitieuze plannen van alle betrokken partijen kracht bij te zetten en samen te blijven streven naar algeheel sportief succes op alle vlakken, mannen, vrouwen en jeugd. Tevens zal de oprichter, voorzitter en CEO van Windrose Technology, dhr Wen Han, de raad van bestuur komen versterken en met zijn internationale ervaring trachten de Giants naar een nieuw niveau te krijgen.

Na meer dan 6 jaar titelsponsoring blijft Telenet zich inzetten om de Giants ook de komende jaren te ondersteunen. Deze samenwerking is een prachtige kans voor alle partijen om de gezamenlijke ambities kracht bij te zetten. Telenet blijft prominent aanwezig als hoofdpartner, zonder dat hun engagement verandert.

Met Windrose Technology, Telenet en vele andere en trouwe partners, kijken de Giants dan ook reikhalzend uit naar de nieuwe campagne 2024-25. In de BNXT League, de Beker van België en een nieuwe Europese campagne gaan de Giants met de vele fans op zoek naar nationale en internationale successen!