Woensdag 23 september speelt Telenet Giants Antwerp een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Heroes Den Bosch van de Belgische head coach Jean-Marc Jaumin (ex-Oostende en ex-Okapi Aalstar).  De wedstrijd vangt aan om 18u en gaat door in de Lotto Arena (!). Deuren gaan open om 17u.

Deze wedstrijd is voorbehouden voor onze abonnees en business seathouders en wordt voor maximaal 200 personen gespeeld. Een mondneusmasker dragen is verplicht.

De oefenwedstrijd tegen de Heroes is voor zowel de Lotto Arena als de Giants-organisatie een eerste test om in een aangepaste Covid-omgeving publiek te ontvangen. Onze club is immers niet alleen sportief maar ook praktisch in volle voorbereiding voor de komende campagnes in de prestigieuze EuroCup en Belgische EuroMillions League.

We wachten ondertussen nog steeds op de nodige protocollen en de toestemming van Minister Weyts om terug in onze vertrouwde Lotto Arena te mogen spelen met meer publiek. We hopen om hiervoor eerstdaags groen licht te krijgen.

 

GRATIS TOEGANG VOOR ABONNEEHOUDERS

Telenet Giants Antwerp abonneehouders krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijd van woensdag in de Lotto Arena.

Onze abonnees moeten zich op voorhand per mail aanmelden via info@antwerpgiants.be. Dit kan uiterlijk tot dinsdag 22 september 23u59. Het secretariaat zal hen E-tickets voor de oefenwedstrijd doorsturen.

De tickets worden ingeboekt met aandacht voor social distancing. We vragen de aangeduide plaatsen te respecteren, zo kan de wedstrijd voor iedereen veilig en “Coronaproof” verlopen en kunnen we samen zonder problemen van onze favoriete ploeg genieten.

Op de dag van de wedstrijd zijn de loketten aan de Lotto Arena gesloten!

Afhalen abonnementen
Abonneehouders ontvangen snel meer nieuws over de verdeling van de abonnementskaartjes voor seizoen 2020-2021 eens we toestemming hebben gekregen van de Minister van Sport. De kaartjes worden woensdag niet uitgedeeld voor de wedstrijd en kan je ook nog niet komen afhalen op het secretariaat.

 

NIEUWE SPEELKALENDER BELGISCHE COMPETITIE

We hadden in juli reeds een speelkalender van de Belgische EuroMillions League doorgekregen, maar door het verschuiven van de competitiestart van oktober naar november heeft de Pro League beslist een volledig nieuwe kalender te maken. We verwachten de nieuwe speelkalender deze week. De competitiestart staat alvast gepland in het weekend van 7 november.

Speeldata EuroCup en Beker van België ongewijzigd
De speeldata van onze Europese campagne in de EuroCup blijven ongewijzigd:
– 6/10 thuis vs Andorra (AD)
– 27/10 thuis vs Bologna (IT)
– 4/11 thuis vs Krasnodar (RUS)
– 17/11 thuis vs Monaco (MC)
– 9/12 thuis vs Lietkabelis (LT)

Ook de wedstrijden van de Beker van België (poulefase met twee clubs uit Top Division (tweede klasse) en Okapi Aalstar) blijven ongewijzigd:
– 22/11 thuis vs TDM5 (winnaar voorronde)
– 13/12 thuis vs TDM3 (winnaar voorronde)
– 22/1 thuis vs Okapi Aalstar