Woensdag 21 augustus (18 uur!) werkt Telenet Giants Antwerp in de Heylen Vastgoed Basket Campus de eerste oefenwedstrijd van de nieuwe campagne af. Coach Christophe Beghin kan niet rekenen op zijn “Twin Towers” Ibrahim Fall Faye en Owen Klassen die met respectievelijk Senegal en Canada in volle voorbereiding zijn voor het WK in China later deze maand.

De rest van de kern van onze Giants is speelklaar. Onder meer nieuwkomers Vincent Kesteloot en Tramaine Isabell nemen het tegen Bonn op. De Duitse club is al jaren een stevige subtopper in de sterke Bundesliga en werd vijfmaal vice-kampioen. De laatste keer was in 2009. Het stond ook driemaal in de finale van de Duitse Cup. Bij Bonn is onder meer ex-Giant Ben Simons actief.
Inkom is gratis!
 
AANSLUITEND BEKERWEDSTRIJD GIANTS 2
Om 21u speelt Giants 2 een bekerwedstrijd tegen het Luikse BC Belleflamme. Inkom voor deze wedstrijd is 10 euro, dit omdat bekerwedstrijden worden gespeeld met gedeelde recettes.
 
AFHALEN ABONNEMENTEN
Abonneehouders kunnen op woensdag 21 augustus en zaterdag 24 augustus (fandag) vanaf twee uur voor de start van de wedstrijd hun abonnement(en) afhalen aan het secretariaat.
Studenten dienen hun studentenkaart (of -bewijs) voor te leggen bij afhaling. Indien u ook abonnementen heeft voor kinderen (-13 jaar) en jongeren (-18 jaar), moet u het kids-ID of identiteitsbewijs van uw kind(eren) meebrengen.
Wie niet naar de oefenwedstrijden kan komen kijken, kan zijn of haar abonnement(en) vanaf maandag 26 augustus komen ophalen aan het secretariaat (Heylen Vastgoed Basket Campus, weekdagen open van 10u tot 16u).
 
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp