Zaterdag 26 mei speelt Telenet Giants Antwerp de eerste thuiswedstrijd in de kwartfinale van de playoffs tegen Kangoeroes Willebroek.
Het sportieve belang van deze wedstrijd zal niemand ontgaan en leest u elders op onze site maar we willen er vooral weer een feest van maken. We hebben heel wat te vieren want we eindigen tweede in de competitie wat ons een kans geeft op de groepsfase van de Champions League, Thomas Akiazily werd dinsdag verkozen tot belofte van het jaar in de EuroMillions League en bovenal slaagden onze jeugdteams er in om 13 kampioenschappen of bekers te winnen in het voorbije seizoen.  Graag zetten we dat zaterdag in de bloemetjes met een stevig applaus en een spectaculaire act.
Na afloop van de wedstrijd organiseren we in de inkomhal van de Lotto Arena een happy hour in het bijzijn van onze mascotte, cheer leaders en onze spelers. Er is zaterdag geen concert in het aanpalende Sportpaleis dus geen haast, blijf gerust even hangen voor een babbel, selfie of handtekening. Voor alle drankjes geldt 1 + 1 gratis.
We love our fans !