Onze Giants kwalificeerden zich afgelopen weekend voor de finale van de Beker van België op zondag 8 maart om 17u in Vorst Nationaal. In de halve finale wonnen we tweemaal van het Limburg United van coach en ex-Giant Brian Lynch (84-62 thuis, 61-70 uit). Telenet Giants Antwerp staat dus voor het tweede opeenvolgende jaar in de bekerfinale! Doel? De beker ook dit jaar weer naar Antwerpen brengen!
In de finale staan onze Giants tegenover Spirou Charleroi. De Spirous schakelden Filou Oostende uit in de kwartfinale (76-72 thuis, 82-80 uit) en gingen over Okapi Aalstar in de halve finale (77-86 uit, 74-75 thuis). Generale repetitie tegen het team van ex-Giant Yoeri Schoepen in de Lotto Arena op onze tweede Kids Day van het seizoen op zondag 16 februari!
Hieronder meer praktische informatie over de bekerfinale.
 

OP ZOEK NAAR EEN VIERDE BEKER

Sinds de opstart van Racing Basket Antwerpen in 1995 speelden de Giants zes bekerfinales. In 2000, 2007 en 2019 kwam de beker mee naar Antwerpen. Coach Beghin en zijn team gaan in Vorst Nationaal dus op zoek naar een vierde beker in de recente clubgeschiedenis!
 

SUPPORTERSBUSSEN NAAR VORST

Net zoals vorig jaar zorgt onze Fanclub voor supportersbussen richting Vorst. Makkelijk en comfortabel busvervoer van de Heylen Vastgoed Basket Campus tot aan de deur in Vorst Nationaal!
INBEGREPEN
– Busvervoer naar en van Vorst Nationaal
– Inkomticket bekerfinale
– Gadget
PROGRAMMA
12u30  Verzamelen aan Heylen Vastgoed Basket Campus
14u00  Vertrek supportersbussen richting Vorst Nationaal
16u00  Aankomst supportersbussen in Vorst
17u00  Bekerfinale Telenet Giants Antwerp vs Spirou Charleroi
19u30  Vertrek supportersbussen richting Heylen Vastgoed Basket Campus
20u15  Aankomst supportersbussen aan Heylen Vastgoed Basket Campus
Kom op tijd met het openbaar vervoer of met de auto naar de Heylen Vastgoed Basket Campus (Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem). Let op, er is een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de basket campus. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om jouw gezelschap door één persoon te laten aanmelden bij de Fanclub. Hij of zij krijgt dan de inkomtickets, gadgets en het busnummer mee voor het hele gezelschap.
De cafetaria van de Heylen Vastgoed Basket Campus zal uiteraard open zijn wanneer iedereen ’s middags toekomt en vertrekt alsook ’s avonds na de wedstrijd.
PRIJZEN
Volwassene: 30 euro
Kind (-13 jaar): 23 euro
De club kan géén hot seats (plaatsen aan de zijlijn net naast het veld) bestellen. Deze zijn enkel online via www.thecup.be beschikbaar.
INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de supportersbussen voor de bekerfinale kan door te mailen naar giants.to.thecup@gmail.com. Vermeld duidelijk je naam en het aantal personen (volwassenen/kinderen) en geef ook een gsm-nummer door. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 28 februari.
 

TICKETS

Wie niet mee met de supportersbussen tot in Vorst rijdt, kan zijn/haar ticket(s) online bestellen via www.thecup.be.
TICKETPRIJZEN
Volwassene: 20 euro
Kind (-13 jaar): 13 euro
Hot seat (aan de zijlijn net naast het veld): 59 euro
BUSINESS & VIP
Wie graag meer info wenst over de business- en VIP-arrangementen voor de bekerfinale stuurt een mailtje naar vip@antwerpgiants.be.
 

ALL IN RED

Onze Giants spelen in Vorst Nationaal in hun rode tenues, bijgevolg verwachten we dan ook al onze supporters zo veel mogelijk in het rood!