Nu zondag (15u) komt het Spirou Charleroi van ex-Giant Yoeri Schoepen op bezoek tijdens onze tweede Kids Day van het seizoen. Deze wedstrijd wordt gesponsord door ? Kinepolis Antwerpen en zij schenken tijdens de wedstrijd maar liefst 10 duo-tickets weg!

Daarnaast is er die dag ook tal van randanimatie voorzien voor de kids! Onze Fanclub heeft een Rad van Fortuin en er is een springkasteel aan de trappenhal! Ook onze kids en junior cheerleaders zijn weer van de partij!

Tijdens de pauze (tussen Q2 en Q3) houden we de spannende finale van onze Giants scholen shoot-out en direct na de wedstrijd houden onze Giants een handtekeningensessie in de inkomhal. We voorzien opnieuw gratis clubmagazines en posters!

VERKEERSSITUATIE ZONDAG 16/02
In het Sportpaleis worden zondag ook de bekerfinales van het volleybal afgewerkt. De mannen spelen om 14u, de vrouwen om 17u. Daarnaast speelt ook Royal Antwerp FC die namiddag thuis om 14u30. Hou hier rekening mee wanneer je naar de Lotto Arena komt.

We raden aan het openbaar vervoer te nemen. Telenet Giants Antwerp abonneehouders en fans die reeds online een ticket kochten voor deze wedstrijd reizen gratis met het openbaar vervoer naar en van de Lotto Arena. Zo kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar de wedstrijd. Na afloop moet je ook niet minutenlang op een parking aanschuiven.

KINEPOLIS ANTWERPEN IN DE KIJKER
1 + 1 gratis voor abonnees
Giants-abonnees genieten nog tot het einde van het seizoen iedere woensdag van de 1 + 1 gratis formule voor alle 2D-filmvoorstellingen bij Kinepolis Antwerpen! Filmsupplementen zoals bijvoorbeeld langspeelfilms zijn niet inbegrepen.

Voor elk betalend ticket geeft Kinepolis er dus een gratis ticket ter waarde van €11,55 bij. Tickets zijn enkel te koop aan de kassa van Kinepolis Antwerpen op vertoon van je Giants-abonnement. Een echte meerwaarde voor onze abonnees!
PS: spot onze Giants-vitrine aan Zaal 3!

Kinepolis Family Card
Met de Family Card kan heel de familie aan kindertarief genieten van alle familiefilms. Je herkent deze films makkelijk aan hun ‘Familie’-label. Daarnaast krijg je met de Family Card ook 10% op korting op eten en drinken in de shops! Klik hier voor meer informatie over de Kinepolis Family Card!