DP World Giants, de eerste vrouwenploeg die in Eerste Landelijke een doorstart zal maken, krijgt stilaan maar zeker vorm! Coach Juan Navarro-Telez heeft al negen speelsters voor de campagne 2020-21 vastgelegd.

 Cato De Baere, Tahnee Arabia Cortes, Celeste Claes, Lotte Offeciers en Jennifer Mendes Nunes blijven de Giants trouw. Chiara Arabia Cortes, de zus van Tahnee, keert na een sabbatjaar terug naar DP World Giants. Paulien De Laet komt over van Kangoeroes Mechelen B.

Ook twee Spaanse speelsters spelen volgend seizoen voor de Giants. Marina Peinado is een 21-jarige en 1m68 grote guard die actief was in de Amerikaanse NCAA (Iowa Peacocks) en Judit Valls is een 1m86 grote center (NCAA-Bridgeport). Peinado en Valls zullen studies aan de unversiteit en basketbal combineren.

Coach Juan Navarro-Telez is nog in onderhandeling met drie speelsters om de kern verder te vervolledigen. Als Basketball Belgium het licht op groen krijgt van de veiligheidsraad/overheid start de competitie in alle reeksen, uitgezonderd de EuroMillions League (eerste klasse, mannen) in het weekend van 5 september.

#samengiants #telenetgiantsantwerp

Share