Goed (film)nieuws voor onze abonnees! We zijn erg enthousiast onze samenwerking met ? Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan) te kunnen verderzetten!

Giants-abonnees genieten ook dit seizoen op woensdagen van de 1 + 1 voordeelformule bij Kinepolis Antwerpen! De actie loopt vanaf volgende week woensdag 7 oktober 2020 t.e.m. woensdag 30 juni 2021. Een echte meerwaarde voor onze abonnees!

Voor elk betalend ticket op woensdag geeft Kinepolis Antwerpen er dus een gratis ticket ter waarde van €11,65 bij. De formule is geldig voor alle 2D-filmvoorstellingen, filmsupplementen zoals bijvoorbeeld langspeelfilms zijn niet inbegrepen.

Net zoals vorig jaar zijn tickets enkel te koop aan de kassa in Kinepolis Antwerpen op vertoon van je Giants-abonnement. Online bestellen gaat niet.

Bekijk hier alvast de programmatie van Kinepolis Antwerpen.

Ga je naar de film? Neem dan een mondneusmasker mee. Net zoals in de Lotto Arena is het dragen van een masker verplicht in het hele cinemacomplex. Tijdens de filmvoorstelling mag je je masker natuurlijk wel afzetten wanneer je drank of snacks consumeert. Check de Kinepolis-website voor de laatste updates.

Volgende week dinsdag thuis de EuroCup-wedstrijd tegen BC Andorra en woensdag dan “een cinemake doen”?!

PS: spot ook onze Giants-vitrine in Kinepolis Antwerpen aan Zaal 3!