Vandaag staat onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De eerste competitiewedstrijd in onze vertrouwde Lotto Arena sinds 16 februari. Ein-de-lijk!

We ontvangen vanavond BC MoraBanc Andorra voor de tweede speeldag van de EuroCup. Andorra is een sterk aanvallende ploeg. Jeremy Senglin, Tyson Perez en Clevin Hannah zijn onder meer de sterkhouders van het team.

Onze Giants zijn er alvast klaar voor! Telenet Giants Antwerp opende vorige week de Europese campagne in Krasnodar (RUS) met een sterke eerste helft, maar de winst was na een mindere tweede periode voor onze Russische tegenstanders. Onze Giants willen vandaag daarom iets rechtzetten met de steun van hun Antwerpse supporters

 

Europese campagne EuroCup

Telenet Giants Antwerp treedt dit seizoen aan in de prestigieuze EuroCup. De EuroCup wordt georganiseerd door de EuroLeague en is, na de EuroLeague zelf, de tweede sterkste clubcompetitie in Europa. Als bekerwinnaar werden we rechtstreeks gekwalificeerd voor de reguliere competitie (poulefase), een grote eer!

Telenet Giants Antwerp neemt het in Poule C op tegen Lokomotiv Kuban Krasnodar (RUS), BC MoraBanc Andorra (AD), Lietkabelis Panevezys (LT), Virtus Segafredo Bologna (IT) en AS Monaco (MC). Vijf attractieve opponenten die we tot half december in de Lotto Arena mogen ontvangen! Telenet Giants Antwerp is jong, maar ambitieus en wil Europees afen toe met een stunt uitpakken. Kwalificatie voor de tweede ronde is de uitdaging

 

Programma 2de speeldag

Dinsdag 6 oktober
Telenet Giants Antwerp-Andorra

Woensdag 7 oktober
– AS Monaco – BC Lietkabelis (LT)
– Bologne (IT) – Krasnodar (RUS)