Beste Giants fans,
Als club willen we onze fans graag wat meer toelichting geven over de beslissingen en berichtgeving van de Pro Basketball League van afgelopen zaterdag.
Zoals reeds geweten werd de EuroMillions Basketball League per direct stopgezet op basis van de beslissingen van de regering i.v.m. het coronavirus. Hier waren wij als club zeker niet tegen, integendeel, al vinden we wel dat de zaken nogal overhaast zijn beslist.
Echter willen we benadrukken dat we niet akkoord waren met het uitroepen van een kampioen – eender wie – na amper 17 speeldagen. Hierover was wel een meerderheid, maar zeker geen unanimiteit onder de 10 Belgische profclubs. Daarnaast betreuren we ook dat de huidige stand wordt aangenomen voor de toekenning van de Europese tickets.
Voorzitter Roger Roels gaf gisteren meer duidelijkheid in een interview met Sporza.
We willen onze fans graag bedanken voor hun geweldige steun dit seizoen en vragen iedereen om begrip en geduld om deze uitzonderlijke omstandigheden te overleven. We zijn blij dat we in schoonheid hebben kunnen afsluiten met een prachtige beker!
We begrijpen dat onze abonneehouders en fans die reeds tickets kochten voor de Night of the Giants of andere competitiewedstrijden nog met veel vragen zitten. We vragen jullie om ons orde op zaken te laten stellen en komen hier zo snel mogelijk op terug.