Afgelopen seizoen speelden we maar liefst 34 (!) spectaculaire thuiswedstrijden in de Lotto Arena. Wie ook volgend jaar geen enkele thuiswedstrijd wil missen, kan nu zijn/haar abonnement kopen of verlengen.
Er zijn twee soorten seizoensabonnementen: een met de Europese wedstrijden inbegrepen (Basketball Champions League of Europe Cup) en een zonder.
Beide Telenet Giants Antwerp seizoensabonnementen omvatten:
– Toegang tot alle oefenwedstrijden thuis
– Toegang tot alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie
– Toegang tot alle thuiswedstrijden voor de Beker van België (eventuele finale niet inbegrepen)
– Toegang tot alle eventuele play-off thuiswedstrijden
Het seizoensabonnement met Europa geeft je ook toegang tot alle thuiswedstrijden voor de Europese competitie (Basketball Champions League of Europe Cup).
 
SEIZOENSABONNEMENT MET EUROPA
– Volwassenen: 310 euro
– Jongeren (-18j) en studenten: 155 euro
– Kinderen (-13j): gratis
– Fanvak: 265 euro (incl. lidmaatschap) 
 
SEIZOENSABONNEMENT ZONDER EUROPA
– Volwassenen: 280 euro
– Jongeren (-18j) en studenten: 140 euro 
– Kinderen (-13j): gratis
– Fanvak: 240 euro (incl. lidmaatschap)
 
DP WORLD GIANTS
Met je seizoensabonnement heb je ook toegang tot alle oefenwedstrijden thuis en thuiswedstrijden van de reguliere competitie van onze DP World Giants (Top Division Women 1, eerste klasse) en Giants 2 (Top Division Men 2, derde klasse). Beide werken hun thuiswedstrijden af in de Heylen Vastgoed Basketcampus. Ook de eventuele play-off thuiswedstrijden van de dames zijn inbegrepen in het seizoensabonnement.
 
OVERSCHRIJVING DETAILS
Je kan je seizoensabonnement verlengen door het exacte bedrag van je abonnement(en) over te schrijven op het rekeningnummer BE11 0015 2543 6548 (GEBABEBB) van Antwerp Giants vzw. Dit met duidelijke vermelding van het SOORT ABONNEMENTVOORNAAM NAAMTRIBUNE, RIJ, STOEL(EN).
Belangrijk: nieuwe abonnees dienen eerst contact op te nemen met het secretariaat alvorens te betalen. Dit kan telefonisch op het nummer 03 314 16 12 of door te mailen naar info@antwerpgiants.be.
 
AFHALEN ABONNEMENTEN
Abonnees kunnen vanaf maandag 26 augustus hun abonnement(en) komen ophalen aan het secretariaat (Heylen Vastgoed Basket Campus, weekdagen open van 10u tot 16u) of aan de kassa van de Lotto Arena voor de eerste twee thuiswedstrijden (30/09 en 05/10).
Studenten dienen hun studentenkaart (of -bewijs) voor te leggen bij afhaling. Indien u ook abonnementen heeft voor kinderen (-13 jaar) en jongeren (-18 jaar), moet u het kids-ID of identiteitsbewijs van uw kind(eren) meebrengen.