Na lang wachten op het akkoord van Minister Ben Weyts over de zaalcapaciteit en -verdeling hebben we eindelijk alles omtrent onze seizoensabonnementen kunnen finaliseren.

We begrijpen heel goed dat iedereen graag op zijn of haar vertrouwde zitplaats wil zitten, maar op deze moment gaat dat om welgekende redenen gewoonweg niet. We willen de competitie starten en afwerken met supporters in de tribunes en dit op een veilige en verantwoorde manier. We moeten ons allemaal een beetje flexibel opstellen, zo kunnen we allemaal samen opnieuw genieten van onze favoriete ploeg.

De vier eerste rijen aan het veld zijn ingeschoven en worden niet gebruikt. Verder werden ook alle oneven rijen geblokkeerd en is er tussen iedere “bubbel” een stoel leeg. Dit allemaal om de regels rond social distancing te respecteren. We gaan dus van 15 naar vijf rijen, hierdoor verliezen we dus heel wat capaciteit van onze tribunes. Alle abonneehouders hebben een nieuwe tijdelijke zitplaats gekregen in de onderste ring. Een deel van de business zitplaatsen werden hierbij overgezet voor onze abonnees.

Daarbij willen we nogmaals benadrukken dat het om een voorlopige, tijdelijke zitplaats gaat omwille van de huidige Covid19-omstandigheden en de maatregelen die daarmee gepaard gaan. Van zodra we kunnen overschakelen naar het “normale” zitplan, zullen we dat ook opnieuw doen. Alle abonnees krijgen dan ook een nieuw abonnementskaartje met hun “normale” zitplaats zoals iedereen die gewoon is. We willen onze abonnees alvast bedanken voor hun begrip!

 

TELE TICKET SERVICE

Normaal gezien heeft iedereen een bevestigingsmail ontvangen van Tele Ticket Service (Sportpaleis Group). Deze mag je echter negeren, er was een fout ingeslopen wat betreft de aantallen. Je hebt deze bevestigingsmail ook verder voor niets nodig.

 

AFHALEN SEIZOENSABONNEMENTEN

Op vrijdag 2 oktober en maandag 5 oktober kan je tussen 10 en 16 uur je seizoensabonnementen komen afhalen aan het secretariaat aan de Heylen Vastgoed Basket Campus (Gasthuishoevestraat 71, 2170 Merksem). Vergeet je mondneusmasker niet! Het dragen ervan is verplicht in ons trainingscomplex.

Geraak je niet tot aan het trainingscomplex, dan kan je dinsdag voor de wedstrijd je abonnementen ook afhalen aan de loketten van de Lotto Arena. Deze gaan open om 18u45 (anderhalf uur voor de wedstrijd, ook de deuren zijn dan open). Aan de loketten worden tijdelijk geen tickets meer verkocht, ze gaan enkel open om tickets of abonnementen af te halen.

Na dinsdag kan je opnieuw op weekdagen tussen 10u en 16u bij het secretariaat terecht voor het afhalen van jouw abonnement.

 

TICKETS THUISWEDSTRIJDEN 2020-2021

Losse tickets voor onze thuiswedstrijden kan je enkel online bestellen via Tele Ticket Service. Ook hier wordt rekening gehouden met social distancing. De onderste ring is volledig volzet. Losse tickets worden enkel verkocht in de eerste ring (balkon).

 

VOUCHERS

Al onze abonneehouders die er vorig seizoen ook al bij waren, krijgen per abonnement vier ticketvouchers extra bij het afhalen van hun abonnementen. Dit om onze supporters tegemoet te komen voor de vroegtijdige competitiestop van afgelopen seizoen.

Onze vouchers zijn normaliter enkel op wedstrijddagen in te wisselen aan de loketten van de Lotto Arena. Dit gaat tijdelijk niet, er worden geen tickets verkocht aan de loketten. Als oplossing kunnen onze abonnees mailen naar info@antwerpgiants.be wanneer ze gebruik willen maken van hun vouchers. Het secretariaat zal de tickets dan op de dag van de wedstrijd klaarleggen aan de loketten van de Lotto Arena om af te halen.