De negende Night of the Giants: de grootste basketmatch van het land !
BOEK NU UW GRATIS TICKETS ! Snel zijn is de boodschap want we zijn bijna uitverkocht!
BESTEL HIER https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-2018/night-of-the-giants-2018-actie/
De Night of the Giants: een basketfeest voor heel de familie in een vol Sportpaleis met 17.000 toeschouwers ! De laatste tickets gaan nu gratis de deur uit.
 Vrijdag 23 maart 2018 vindt de negende Night of the Giants plaats, de jaarlijkse basketwedstrijd waarvoor Telenet Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis, gevuld met 17.000 toeschouwers die een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl beleven, met topbasketbal, muziek en tal van extra’s.
Spektakel voor heel het gezin
De Night of the Giants garandeert topsport én entertainment. Kers op de taart komt dit jaar van de enthousiaste cast van de Ketnet Musical Team U.P. Maak je klaar voor een spetterend stukje musical, 24 straffe jongeren samen met Ketnet-wrapper / MNM-DJ Sander Gillis en musicalsterren Goele De Raedt en Jolien De Clercq. Top-entertainment van de hand van Studio100 dat werd beloond met de Gouden K.
De wedstrijd-omkadering is in de goede handen van MC Kris Schoeters en de cheerleaders van het Heat Dance Team. Spelers en publiek worden opgewarmd door DJ Robert Abigail. Tussen de quarters en na match kan iedereen zich vergapen aan de acrogym van Art Gym en de breakdance moves van Flash Family Bboy Crew. Amusement en show voor jong en oud verzekerd.
#samengiants #iwasthere #notinourhouse