Telenet Giants Antwerp opent vrijdagavond 16 maart (Alverberg, Hasselt) een belangrijke week. De selectie van coach Roel Moors werkt op acht dagen maar liefst drie wedstrijden in de EuroMillions League af. Eerst in Limburg United, volgende week dinsdag in de Lotto Arena tegen Leuven Bears en tenslotte op vrijdag 23 maart is er de Night of the Giants in het Sportpaleis versus Brussels.
Twee weken geleden werkte Telenet Giants Antwerp de laatste competitiewedstrijd af. Onze Giants wonnen simpel van Limburg United. Uiteraard geen garantie op nieuw succes. De Limburgers blijven met onder meer Yannick Desiron, Wen Mukubu, Jordan Heath, Travis Releford en co. een sterk collectief. Vooral in de eigen Alverberg zijn ze ijzersterk.
 Telenet Giants Antwerp prijkt met 14 op 19 virtueel alleen op de tweede plaats. Nieuwe winst in Limburg United zou tevens een boost betekenen richting de twee thuiswedstrijden van volgende week. Jason Clark en zijn ploegmaats rekenen in Hasselt uiteraard op de support van de trouwe en vel Antwerpse fans. #samengiants #giantsfever #weneedyou