De Giants kwalificeren zich voor de groepsfase van de Basketball Champions League!!! We zijn de allereerste ploeg uit Antwerpen die ooit een Champions League speelt, dat hebben onze voetbalburen ons nooit voorgedaan.

Telenet Giants Antwerp won zondag in eigen huis met 100-94 van het Italiaanse Cantu, na eerder de heenmatch in Italië ook al te hebben gewonnen (76-84). Bijna 4.000 toeschouwers zorgden voor een fantastische sfeer in de Lotto Arena en zagen dat het goed was.

Dave Dudzinski (18 ptn), Paris Lee (17 ptn) en Tyler Kalinoski (14 ptn, 9 rbds) waren de uitblinkers bij de Giants.
In de groepsfase komen we terecht in poule C, met het Griekse AEK Athene, het Duitse Bamberg, het Tsjechische Nymburk, het Litouwse Lietkabelis, het Israëlische Hapoel Jeruzalem, het Franse Dijon en het Spaanse Fuenlabrada. Stuk voor stuk Europese topploegen.
Onze Champions League thuiswedstrijden zijn inbegrepen in een seizoensabonnement.  Wil je deze zeven Europese Topwedstrijden in de Lotto Arena niet missen, koop dan nog snel een abonnement !  Info over abo’s en tickets via deze link. We spelen dit seizoen bijna 40 wedstrijden… waar voor je geld dus (280 EUR).
De eerste thuiswedstrijd in de Champions League wordt gespeeld op woensdag 24 oktober om 20u00 tegen Hapoel Jerusalem. De volledige kalender zetten we weldra online.
Noteer alvast ook de start van de reguliere competitie nu zaterdag 6 okt thuis tegen Luik om 20u00.
Tot zaterdag! #samengiants