De campagne in de EuroMillions League gaat voor Telenet Giants Antwerp met één weekje vertraging van start. Dat had alles te maken met de voorronde van de Champions League. Een voorronde die voor onze Giants schitterend is verlopen. De ploeg van coach Roel Moors kwalificeerde zich immers voor de groepsfase door in de eerste voorronde de Cypriotische kampioen AEK Larnaca en in de beslissende voorronde de Italiaanse topper Cantu uit te schakelen. Tot begin februari krijgt de Antwerpse fan dan ook zeven heerlijke thuiswedstrijden in de Champions League voorgeschoteld tegen Hapoel Jeruzalem, AEK Athene, Dijon (met ex-Giants Gavin Ware en Ryan Pearson), Bamberg, Fuenlabrada, Nymburk en Lietkabelis.
Voor het nieuwe Europees avontuur echt van start gaat moet alle focus nu naar de EuroMillions League. De eerste opdracht is zaterdag 6 oktober (20 uur!) in de Lotto Arena tegen Luik. Met een nieuw coaches-duo en ex-Belgian Lions Sacha Massot en Lionel Bosco en een selectie met namen als onder meer Bradford Burgess, Terrance Henry, Terry Deroover, Naïm El Khounchar, Milos Bojovic en Dwigth Coleby. Luik startte het seizoen vorige week met een knappe zege on the road en bij Kangoeroes Mechelen. Telenet Giants Antwerp beseft dus dat het op zijn hoede zal moeten zijn. Met de steun van de trouwe fans gaan Paris Lee en zijn ploegmaats evenwel op zoek om ook Belgisch sterk het seizoen aan te vatten.
Onze dames van de eerste ploeg zetten zich tevens in voor het goede doel. Doe dus eens zot en koop in de foyer van de Lotto Arena, voor aanvang van de partij, voor 5 euro rode neuzen. Je kan er vijf verschillende sparen! Dansgroep K!DANS verzorgt dan weer het entertainment voor onze supporters nu zaterdag en ze brengen een geweldig showke.  #Giantsnation #Weneedyou #Giantsfever
Programma tweede speeldag EuroMillions League
Telenet Giants Antwerp-Luik
Limburg United-Okapi Aalstar
Leuven Bears-Charleroi
Bergen-Kangoeroes Mechelen
Brussels-Oostende
Liège Basket
1. Terrance Henry USA 28 2m06
4. Terry Deroover BEL 27 1m82
5. Jonas Van Landschoot BEL 29 1m96
7. Robin Roland BEL 18 1m80
8. Naïm El Khounchar BEL 24 1m91
9. Orly Nzisabira BEL 19 1m89
11. Loïc Meunier BEL 19 2m10
12. François L’Hoest BEL 33 1m96
15. Milos Bojovic SER 36 1m98
22. Dwight Coleby USA 24 2m06
23. Bradford Burgess USA 28 1m98
26. Yannick Diop BEL 23 1m91
Coach: Sacha Massot
Assistentcoach:  Lionel Bosco