Onze Giants wonnen gisteren overtuigend (63-84) de tweede partij van de halve finale van Basic-Fit Brussels. Na de kwartfinale tegen Kangoeroes Basket Mechelen nu ook dus de sweep (2-0) tegen de Brusselaars, waardoor we voor de tweede opeenvolgende keer in de FINALE van de EuroMillions Basketball League staan! De apotheose van ons historisch seizoen staat voor de deur. Alleen de kers op de taart ontbreekt nog: een eerste landstitel sinds het jaar 2000.
In de best-of-5 finale komen we Filou Oostende tegen. De kustploeg won hun halve finale met 2-0 van Limburg United en is uit op revanche na de verloren bekerfinale. We roepen onze supporters op om in RODE OUTFIT naar de Lotto Arena af te zakken!
SPEELSCHEMA
– Vrijdag 7 juni (20u30): thuis
– Zondag 9 juni (20u30): uit
– Dinsdag 11 juni (20u30): thuis
– *Donderdag 13 juni (20u30): eventuele vierde wedstrijd, uit
– *Zaterdag 15 juni (20u30): eventuele vijfde wedstrijd, thuis
COMBITICKETS
De finalewedstrijden zijn inbegrepen het seizoensabonnement van onze abonneehouders. Niet-abonneehouders kunnen de finales bijwonen met een voordelig combiticket. Een combiticket kost slechts 25 euro en geeft toegang tot alle thuiswedstrijden, inclusief de eventuele vijfde wedstrijd op zaterdag 15 juni.
De belangstelling voor de finalewedstrijden is groot en bijgevolg is het aanbod beperkt. Spreek dus snel af met je vrienden en/of familie en verzeker je combiticket. Uiteraard is het ook perfect mogelijk om een ticket voor één van de finalewedstrijden te bestellen.
Tickets bestellen kan via volgende link: https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/telenet-giants-antwerp-playoffs.
#samengiants #telenetgiantsantwerp #allinred