De Basketbal Awards in de AED Studios in Lint werd voor Telenet Giants Antwerp een fantastische avond. Ismael Bako werd verkozen tot Belgische Speler van het Jaar, Roel Moors tot Coach van het Jaar en last but not least kreeg Paris Lee de MVP-trophy (alle nationaliteiten).
“Ik bedank coach Roel, mijn ploegmaats, iedereen van de staf, mijn familie en God. Dit is een ongelooflijke campagne en nu gaan willen we schitteren in de play-offs,” zei Paris Lee.
“Dit is het werk van heel veel mensen: mijn assistenten Thomas Crab en Christophe Beghin, een medische staf, voorzitter Roger Roels die 4 jaar geleden in mij geloofde op het moment dat ik het misschien zelf nog niet deed en de grootste hoofdrolspelers waren uiteraard de spelers,” zei Roel Moors die na 2016 voor de tweede keer tot Coach van het Jaar werd uitgeroepen. Coach Roel werd ook viermaal Belgische Speler van het Jaar. Hij is de enige in de Belgische basketbalgeschiedenis die zowel Coach als Belgische Speler van het Jaar werd!
“Ik bedank uiteraard ook iedereen van Telenet Giants Antwerp. Zonder mijn ploegmaats, coaches, staf en de fans zou dit niet gelukt zijn. Ook mijn mama die hier aanwezig is,” zei een fiere Ismael Bako.
#Congrats #SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp