Vanavond gaat de 40ste editie van de play-offs van de EuroMillions League van start. Telenet Giants Antwerp doet dat na een beklijvende 30 op 36 in de reguliere fase vanuit de poleposition en geniet dus in iedere play-off serie van het belangrijke thuisvoordeel.
De selectie van coach Roel Moors opent vanavond (20 uur) in de Lotto Arena de kwartfinale (best of three) tegen Kangoeroes Mechelen, het nummer acht van de reguliere fase. Ondanks het gegeven dat onze Giants vorige week tweemaal simpel wonnen van de Mechelaars blijft het belangrijk om scherp de play-offs aan te vatten. Bij Kangoeroes Mechelen viert de Amerikaanse topschutter Carrington Love tevens zijn comeback.
Na de successen in de Beker van België, de Champions League, de competitie en de vele individuele prijzen op de Basketbal Awards willen kapitein Dave Dudzinski en zijn ploegmaats evenwel ook schitteren in de play-offs. De support van de trouwe Antwerpse fans is dan ook weer meer dan welkom!
#Samengiants #TelenetGiantsAntwerp
Programma kwartfinales (best of three): Telenet Giants Antwerp-Kangoeroes Mechelen, Oostende-Okapi Aalstar; Charleroi-Limburg United; Brussels-Bergen