DP World Giants, onze eerste vrouwenploeg die volgend seizoen in Eerste Landelijke een doorstart zal maken, krijgt stilaan maar zeker vorm! Coach Juan Navarro-Telez heeft al negen speelsters vastgelegd voor de campagne 2020-2021.

Cato De Baere, Tahnee Arabia Cortes, Celeste Claes, Lotte Offeciers en Jennifer Mendes Nunes blijven DP World Giants trouw. Chiara Arabia Cortes, de zus van Tahnee, keert na een sabbatjaar terug naar DP World Giants.

Onder de nieuwkomers vallen Paulien De Laet, Marina Peinado (ESP) en Judit Valls Dellavalle (ESP). Paulien komt over van Kangoeroes Mechelen B. Marina (guard, 1m68, 21 jaar) en Judit (power forward/center, 1m86, 21 jaar) zijn twee Spaanse speelsters die overkomen van de Amerikaanse NCAA, Marina van Iowa Peacocks en Judit van Bridgeport. Zij zullen zullen hun studies afmaken aan de Universiteit van Antwerpen en dat combineren met het spelen voor DP World Giants.

Coach Juan Navarro-Telez is nog in onderhandeling met drie speelsters om de kern verder te vervolledigen.

Als Basketball Belgium groen licht krijgt van de veiligheidsraad/overheid start de competitie van DP World Giants in het weekend van 5 september.