Ook komend seizoen 2022-2023 trekt Telenet Giants Antwerp Europa in! We nemen net zoals afgelopen seizoen opnieuw deel aan de FIBA Europe Cup.

 

14 jui loting

De loting gaat op donderdag 14 juli door in het Duitse München. Of Telenet Giants Antwerp een voorronde moet afwerken, is op dit moment nog niet duidelijk. Feit is wel dat de ploeg van coach Ivica Skelin volgend seizoen de 231ste Europese match in de 27-jarige clubgeschiedenis zal afwerken.

 

Giants in Europa

Telenet Giants Antwerp boekte de voorbije twee decennia knappe Europese resultaten. In 2001 bereikten we de kwartfinale van de Saporta Cup (Rusland/Kazan), in 2010 de kwartfinale van de FIBA EuroChallenge (tegen het Italiaanse Pesaro met Sam Van Rossom), in 2016 de kwartfinale van de FIBA Europe Cup (tegen het Italiaanse Varese) en last but not least in 2019 de Final Four van de Champions League. In het Sportpaleis en voor 17.000 enthousiaste fans werd Telenet Giants Antwerp toen knap derde.

 

Ervaring opdoen

Het komende seizoen willen de Giants Europees basketbal aanbieden aan de jonge talenten en dit om vooral de nodige ervaring te laten opdoen.

 

Seizoensabonnementen 2022-2023

Ook dit jaar is, uit dankbaarheid voor de steun en vertrouwen van de fans voor het afgelopen seizoen, de Europese campagne inbegrepen in de abonnementen. Meer info over onze seizoensabonnementen vind je hier terug.

Vanaf seizoen 2023-2024 heeft Telenet Giants Antwerp opnieuw twee verschillende abonnementen: een met en een zonder Europese campagne inbegrepen. Dit om nog meer in te spelen op specifieke vragen van abonnementhouders en sponsors.