Op vrijdag 22 april 2022 is de niet te missen klassieker in het basketbal terug: de Night of the Giants! Telenet Giants Antwerp ruilt de Lotto Arena dan weer een avond in voor het Antwerpse Sportpaleis. Kom op deze tiende editie mee genieten van een competitiewedstrijd (vs Heroes Den Bosch) in ware NBA-stijl met spektakelbasketbal, topentertainment en tal van extra’s! Het volledige programma is terug te vinden op onze Night of the Giants-websitepagina.

GRATIS TOEGANG VOOR ANTWERP GIANTS-CLUBLEDEN

Spelers, speelsters, coaches en medewerkers van Antwerp Giants met een lidkaart hebben gratis toegang tot de Night of the Giants, maar moeten wel op voorhand hun plaatsen reserveren. Belangrijk: de Antwerp Giants-lidkaarten staan op naam en kunnen niet doorgegeven worden aan anderen.

Komen je familie en vrienden graag mee? Dat kan! Volwassenen en studenten betalen slechts 8 euro per ticket. Ouders krijgen dus korting op hun ticket. Kinderen (-13 jaar) komen gratis mee, maar moeten ook over een toegangsticket beschikken.

We zorgen ervoor dat alle ploegen bij elkaar worden gezet.

SLUITINGSDATUM CLUBRESERVATIES

Via dit invulformulier kan je t.e.m. vrijdag 25 maart jouw tickets reserveren.

Alle tickets dienen tegen dan ook betaald te zijn op rekeningnummer BE95 7350 1346 0958 van Merksem Sport vzw met vermelding ‘NOTG + ploeg clublid + naam voornaam clublid’. Niet betaald = geen tickets.

De tickets worden in april verdeeld.