Nu zaterdag 12 maart speelt Telenet Giants Antwerp op verplaatsing tegen het Nederlandse Heroes Den Bosch. De Heroes sloten de eerste ronde van de competitie af als Nederlands leider. Ze wonnen 18 van hun 20 wedstrijden. Afgelopen zaterdag verloren ze maar nipt in de Mons Arena. Een stevige tegenstander dus voor onze eerste uitwedstrijd op Nederlandse bodem!

Supportersbus

Onze fanclub legt opnieuw een supportersbus in. Ze vertrekken om 18u aan de parking van de Makro in Deurne. Leden van de fanclub en kinderen betalen slechts 5 euro. Niet-leden kunnen mee met de bus voor 10 euro. De bus rijdt vanaf 20 inschrijvingen. Wie mee wil, kan nog t.e.m. donderdag inschrijven door een mailtje te sturen naar fanclub@antwerpgiants.be. Meer info vind je op de websitepagina van onze fanclub.

Tickets

Onze tegenstander heeft een speciale ticketactie lopen voor de wedstrijd van zaterdag. Per twee tickets krijg je het tweede ticket aan halve prijs. Let op, voor deze actie kan je slechts per twee tickets boeken om de korting te krijgen. Heb je vier tickets nodig, dan moet je dus twee (aparte) reservaties maken. De korting wordt automatisch verrekend bij de checkout van je ticketreservatie.

Onze Noorderburen hanteren volgende ticketprijzen:
– Kinderen (-4 jaar): gratis
– Kinderen en studenten tot 15 jaar: 10 euro
– Volwassenen (vanaf 15 jaar): 17,50 euro

Je kan alleen online tickets bestellen via deze link (betaling mogelijk met Bancontact). Let op, je moet een (nieuw) account aanmaken en je account vervolgens eerst volledig aanvullen, anders krijg je de melding ‘Geen ticket types gevonden’. Er zijn geen kassa’s op de dag van de wedstrijd.