De laatste 2 wedstrijden hebben we een groeiende frustratie gemerkt bij een deel van onze supporters. We hebben alle begrip dat passie voor een club en team soms kan omslaan in frustratie als het gevoel bestaat dat sommige scheidsrechterlijke beslissingen niet correct zijn. Maar gedrag waarbij er voorwerpen of bier naar het terrein gesmeten worden kunnen en willen we niet tolereren.
We blijven een familiale club met een mix van trouwe en gepassioneerde supporters waar ook kinderen en gezinnen deel van uitmaken. Dit is niet iets wat we willen tonen aan de supporterende kinderen. Meer zelfs dit gedrag kost jullie club geld owv boetes die in het reglement voorzien zijn.
We willen daarom een oproep doen om diezelfde passie te blijven tonen want dat is wat onze spelers nodig hebben. Maar dan zonder het werpen van voorwerpen richting het terrein of in de tribunes.
Ook hier willen we de slogan #notinourhouse hanteren. Alvast dank voor jullie begrip en steun in het niet aanvaarden van dit gedrag.
De Club
#samengiants