Als Giants zetten we graag mee onze schouders onder het Think Pink-initiatief van onze vaste wedstrijdspeaker Kris Schoeters, de allereerste Pink Duck Race in Europa!

In België wordt bij één op acht vrouwen borstkanker vastgesteld, ongeveer 40 diagnoses per dag. Iedereen kent wel iemand die de diagnose heeft gekregen.

Pink Duck Race

Zondag 13 december racen 20 000 eendjes in de Pink Duck Race. Alle eendjes hebben een uniek nummer. De eigenaars van de tien eendjes die het eerst over de finish varen, vallen trouwens in de prijzen!

Hoe kunnen wij bijdragen aan Think Pink? Door een roze eendje te adopteren! Een eendje adopteren kost slechts 5 euro en kan via www.pinkduckrace.com. Vergeet bij de betaling bij “Referentiecode” zeker niet “GIANTS” in te vullen.

Meer info over de Pink Duck Race kan je terugvinden op hun website.

Thuiswedstrijd vs Spirou Charleroi in het teken van Think Pink

Op zondag 6 december zetten we ook onze thuiswedstrijd tegen Spirou Charleroi (17u) in het teken van Think Pink met de Pink Duck Game. Meer info hierover volgt later nog.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Telenet Play Sports en Proximus Sports. Heb je geen sportpakket? Geen probleem, de wedstrijden van de Belgische competitie zijn ook altijd live te volgen op EMBL.tv! In november en december kan iedereen nog vrij gebruik maken van EMBL.tv. Je moet enkel een login aanmaken. Dit doe je door rechts bovenaan op hun website (www.embl.tv) op “Aanmelden” te klikken en vervolgens bij “MELD AAN / INSCHRIJVEN” jouw gegevens in te vullen.

Samen met Think Pink en Heat Entertainment steunen wij de strijd tegen borstkanker, hopelijk jullie ook!

  • Activiteitenkalender - SportiefHeylen Vastgoed Basket CampusJeugd- en breedtesport
    Giants Kerstkamp volzet