Vanaf nu kan er gestemd worden voor de All Offensive & All Defensive Teams van zowel de EuroMillions Basketball League als de Top Division Women in het kader van de Belgian Baasketball Awards die doorgaan op dinsdag 22 mei in de AED Studios te Lint.
 Stem en maak jouw eigen dream team voor EuroMillions Basketball League en Top Division Women!
HOE STEMMEN?
Voor de preselectie van de EMBL-spelers voor het All Offensive Team hanteert de Pro Basketball League volgende criteria:·         Top 5 van elke club in punten en assists per wedstrijd·         Actief in meer dan de helft van de wedstrijden van het regular season (> 18)·         Spelers die hun club verlaten hebben komen niet in aanmerking
Voor de preselectie van de EMBL-spelers voor het All Defensive Team hanteert de Pro Basketball League volgende criteria:
·         Top 5 van elke club in defensive rebounds, steals en blocks per wedstrijd
·         Actief in meer dan de helft van de wedstrijden van het regular season (> 18)
·         Spelers die hun club verlaten hebben komen niet in aanmerking
De spelers worden gekozen door een combinatie van fanvoting en punten van de jury. Fans kunnen telkens hun vijf beste aanvallende en vijf verdedigend sterkste spelers en speelsters kiezen.
Elke fan kan éénmaal per dag stemmen via belgianbasketballawards.be/allEMBLvote (EuroMillions Basketball League) en belgianbasketballawards.be/allTDWvote (Top Division Women).
De fanvoting wordt afgesloten op zondag 13 mei.
GRATIS TOEGANG
Je kan voor de show registreren via belgianbasketballawards.be om zeker te zijn van je plaats. Toegang is gratis voor iedereen vanaf 20 uur.