Voor het einde van de reguliere fase en dus de start van de play-offs staan er in de EuroMillions League nog zes speeldagen en drie back to back weekends op de affiche. Telenet Giants Antwerp prijkt nog steeds op een knappe tweede plaats. Onze Giants moeten die wel delen met Charleroi maar staan ten opzichte van de Spirous positief. De 31ste en 32ste speeldag nemen Tremmell Darden en co. het tweemaal tegen Luik op.
Wil Telenet Giants Antwerp een challenger blijven voor de tweede plaats en dus druk blijven leggen op Charleroi is een 2 op 2 aan de orde. In eerste instantie moet de selectie van coach Roel Moors in de thuiswedstrijd vrijdag (20u30) in de Lotto Arena tegen de club uit de Vurige Stede op zoek gaan naar succes. Dat Luik een lastige opponent is, is geweten. In Luik beten onze Giants dit seizoen trouwens in het zand. In de thuiswedstrijd werd wel eenvoudig gewonnen en hopelijk brengt een nieuwe partij in eigen midden dus een nieuwe zege.
 Paris Lee en Yoeri Schoepen zijn waarschijnlijk opnieuw paraat en Jason Clark werkt verder riching een comeback.  Met de support van de Antwerpse fans gaan Dave Dudzinski en zijn maats in een uiteraard weer zinderende Lotto Arena dan ook op zoek naar een nieuwe triomf.#samengiants #weneedyou #giantsfever