Telenet Giants Antwerp moet in 2017 nog twee keer aan de bak. In het kader van het Christmas Basketball spelen onze Giants op zaterdag 23 december (twaalfde speeldag EuroMillions League) in de Lotto Arena tegen Okapi Aalstar. Dinsdag 26 december (13de speeldag) trekt de selectie van coach Roel Moors dan naar Brussels.
Eerst moeten Paris Lee en zijn ploegmaats dus voorbij Okapi Aalstar. De Ajuinen tellen 7 op 10 en kampen vanavond met Telenet Giants Antwerp (6 op 9) voor de tweede plaats.
Onze Giants hebben omwille van de kwalificatieronde van de Champions League nog steeds twee wedstrijden minder afgewerkt. Die worden op 16 januari in Charleroi betwist en op 23 januari ontvangt Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena Limburg United.
Tegen de Limburgers won Okapi Aalstar, onder aanvoering van onder meer Sinjoor Senne Geukens, vorige week met afgetekende cijfers. Coach Jean-Marc Jaumin heeft met onder meer ook nog Bill Amis, Wesley Channels, Vernon Taylor, John Tofi en Belgisch Speler van het Jaar Olivier Troisfontaines tevens veel ervaring in de kern.  Hans Vanwijn en co. wonnen dit seizoen wel in de hel van het Aalsterse Forum. Ook de knappe en ruime collectieve winst van Telenet Giants Antwerp vorige speeldag tegen Spirou Charleroi was beslist een opsteker.
Telenet Giants Antwerp heeft het vertrouwen, maar beseft dat een duwtje van de trouwe Antwerpse zesde man aan de orde is richting een nieuwe zege in de EuroMillions League.
#samengiants #weneedyou #giantsfever