Vrijdag 23 maart 2018 vindt de negende Night of the Giants plaats, de jaarlijkse basketwedstrijd waarvoor Telenet Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis, gevuld met 17.000 toeschouwers die een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl beleven, met topbasket, muziek en tal van extra’s.
Tijdens deze Night of the Giants, de grootste basketmatch van het land, treedt Telenet Giants Antwerp aan tegen Basic Fit Brussels.  Brussels hield de Giants vorig seizoen uit de finale van de play offs en in deze wedstrijd krijgen de Telenet Giants Antwerp hun kans op revanche voor de ogen van duizenden fans.
Giants-Coach Roel Moors en zijn team gaan op 23 maart 2018 tijdens het indrukwekkende Belgische “Basketbalfeest van het jaar” in een zinderend Sportpaleis dus zeker en vast vol voor de overwinning.
Spektakel voor heel het gezin
 Dit evenement boordevol randanimatie, dat de steun krijgt van Telenet, Sporting A en de haven van Antwerpen, staat altijd garant voor spektakel, entertainment van hoog niveau en sportiviteit. De Night of the Giants maakt jaar na jaar meer mensen fan van basketbal; ideaal dus om er een sportieve uitstap van te maken samen met heel het gezin, familieleden, vriendenkring, collega’s of de sportvereniging.
Kaarten aan 12 EUR
Kaarten voor deze basketbaltopper & showavond zijn te koop vanaf 12 EUR (inclusief reservatiekosten). Kinderen tot 12 jaar wonen de wedstrijd gratis bij, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. De vaste abonnees van Telenet Giants Antwerp krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.
Hot Seats & Court Seats
Een primeur op de Night of de Giants 2018 zijn heuse “Hot Seats”: een beperkt aantal erg exclusieve plaatsen net achter de spelersbanken.  Beleef van dichtbij de spanning van de spelers en de coaches, zie het zweet op hun gezicht en hoor hoe het er tijdens de match aan toe gaat.  Hot Seats kosten 45 EUR. Niet te missen voor de echte fans en een unieke kans om zelf eens te midden van 17.000 toeschouwers te zitten.
Daarnaast kan je ook topplaatsen reserveren in de tribune aan de lange zijde van het veld.  Je hebt er een uitstekend zicht op het spektakel en op de wedstrijd.  Deze Court Seats kosten 30 EUR maar het aantal is beperkt dus snel zijn is de boodschap. Meer nieuws volgt…
 Kaarten zijn verkrijgbaar, online via TELETICKETSERVICE , telefonisch via 070/345.345 (max. € 0,30/min.) en in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren).
Voor bijkomende informatie kan u terecht op www.antwerpgiants.be/NOTG en per mail via info@antwerpgiants.be
PS: poppeling TTS: https://www.teleticketservice.com/tickets/2017-2018/night-of-the-giants-2018