De vijftiende speeldag van de EuroMillions League brengt voor Telenet Giants Antwerp een trip naar de Mons Arena waar het Bergen met onder meer Mike Smith (ex-Giants) wacht. Onze Giants staan met twee wedstrijden minder gespeeld stevig in de top 3 en kunnen mits een tweede opeenvolgende zege in Henegouwen een schitterende zaak doen in het klassement.
Na de kwalificatie voor de finale van de Beker van België en een stek in de 1/8ste finales van de Champions League blijft concentratie uiteraard aan de orde. Zeker tegen het Bergen van coach Daniels Goethals dat in de Mons Arena van een sterke thuisreputatie geniet.
Met 8 op 14 staat Bergen in de top vijf gerangschikt! Dave Dudzinski en zijn ploegmaats zullen dus na de knappe prestaties van de afgelopen weken weer op scherp moeten staan.
De vrouwelijke fans in het bijzonder mogen ook al de datum van zaterdag 9 februari (20 uur) in de agenda noteren. Dan speelt Telenet Giants Antwerp tegen Okapi Aalstar en gaat de traditionele Ladies Night in samenwerking met Louis Widmer weer door. De dames genieten alvast van gratis inkom! #Weneedyou #Giantsnation #Giantsfever
EuroMillions League 15de speeldag
Uitslag: Limburg United-Brussels 83-86
Programma: Bergen-Antwerp Giants; Kangoeroes Mechelen-Charleroi; Okapi Aalstar-Oostende; Luik-Leuven Bears (27/2)