Telenet Giants Antwerp werkt de zevende speeldag van de EuroMillions League zaterdag (20u30) in het Forum van Okapi Aalstar af. Deze Vlaamse kraker is on the road altijd een gevaarlijke en vooral niet te onderschatten opdracht.
De selectie van coach Jean-Marc Jaumin telt 2 op 6, is ten opzichte van vorig seizoen vooral new look en nam na vele jaren afscheid van onder meer de Amerikaan John Tofi en Belgian Lion Olivier Troisfontaines.
De ervaren Sinjoor ex-Giant Senne Geukens is één van de weinige spelers die vorig seizoen nog aan de slag was bij Okapi. Met onder meer het Amerikaans trio Zach Thomas, Jon Williams, Brandon Rozzell en de Nederlandse center Thomas Van Der Mars (2m11) werden er vele nieuwe spelers aangetrokken. Ook jonge Belgen als Tito Casero, Gilles Dierickx (2m13) en Simon Buysse vonden de weg naar Aalst.
Telenet Giants Antwerp mist naast Moses Kingsley (rug) nu ook Thomas Akyazili. Onze talentvolle Antwerpse guard en Belofte van het Jaar liep op training een pinkbreuk op, werd geopereerd en is zes weken out. We wensen Thomas een goede revalidatie en een sterke comeback! Zowel Thomas als Moses worden begin januari opnieuw op het parket verwacht! Voor de partij at Okapi Aalstar rekenen Tyler Kalinoski en co. ook nu weer op de support van de Antwerpse fans! #Bethere #Weneedyou #Giantsnation
Programma 7de speeldag EuroMillions League: vrijdag Limburg United-Oostende; Luik-Charleroi; zaterdag Okapi Aalstar-Telenet Giants Antwerp; Kangoeroes Mechelen-Brussels; Bergen-Leuven Bears