Geen nieuwe stunt van Telenet Giants Antwerp in de Champions League en in poule C. Onze Giants verloren immers op de vijfde speeldag van de Duitse topclub Brose Bamberg.
Er was nochtans veel meer mogelijk. De Spaanse, Letse en Italiaanse referees hadden het evenwel niet op onze Giants begrepen. In het eerste kwart kregen de Duitsers alle beslissingen mee en drukten dan ook simpel door naar een 15-30 bonus.
Onze Giants lieten echter niet begaan en toonden vooral veel karakter. Ismael Bako kwam sterk van de bank en leidde Telenet Giants Antwerp mee naar de 40-51 tussenstand halfweg.
In het derde kwart was Telenet Giants Antwerp wel op de afspraak. Ismael Bako bleef schitteren en met een bom van Dave Dudzinski en korven van Paris Lee knaagden de Giants aan de achterstand; 56-56 en 52-59. Paris Lee nette on the  buzzer de driepunter van de 57-64 tussenstand na drie kwarts. Na het tweede kwart ging  ook het derde schuifje naar een sterk verdedigend Telenet Antwerp Giants! 
Jae’Sean Tate lukte pas in het slotkwart zijn eerste punten. Het bracht onze Giants na een beklijvende comeback wel op een 60-64 tussenstand. Bamberg was van slag en Yoeri Schoepen forceerde de aansluiting en Jae’sean Tate de gelijkmaker: 64-64.  In een spannende slotfase deden gemiste vrijworpen echter pijn en liep Bamberg via Nikolaos Zisis opnieuw weg naar 70-77. De Giants sleurden toch nog een spannende slotfase uit de brand. Dave Dudzinski, Paris Lee (16 punten, 11 assists) en Ismael Bako (25 punten, 6 rebounds, 4 blockshots) zorgden voor 76-78. In een hectische slotfase ging de winst, met een ook nu weer een lichte push van de refs, jammer genoeg toch nog naar Bamberg. In een partij waar Telenet Giants Antwerp maar liefst 23 assists gaf, slechts 7 balverliezen leed en vooral een betere evaluatie had dan Bamberg ging de winst vreemd genoeg naar de selectie van coach Roel Moors! Onze Giants blijven wel de top 4 van poule C van de Champions League in het vizier houden en blijven op schema voor de vijfde en zesde stek. Belangrijk met het oog op de 1/8ste finales van de FIBA Europe Cup#SamenGiants #Weneedyou #Giantsfever.
Telenet Giants Antwerp-Bamberg 76-85
Telenet Giants Antwerp:
Lee 16, Donkor 0, Tate 8,  Vanwijn 6, Sanders 3, Schoepen 8, Bako 25, Dudzinski 10, Kalinoski 0
Bamberg:
Rice 8, Zisis 13, Jelovac 30 , Stuckey 6,  Schmidt 3, Olinde 2, Rubit 11, Alexander 12
Kwarts: 15-30, 25-21, 17-13, 19-21