De topper van de vijfde speeldag van de EuroMillions League wordt zondag in de Lotto Arena betwist. Omwille van de live uitzending op Sporza vat de partij van Telenet Giants Antwerp versus Spirou Charleroi reeds om 13u45 aan!
Onder meer omwille van de voorronde van de Champions League is het voor onze Giants pas de derde wedstrijd in de nationale competitie. Na winst tegen Luik en verlies in Oostende gaat de selectie van coach Roel Moors op zoek naar een tweede overwinning in de EuroMillions League.
Telenet Giants Antwerp tankte uiteraard een portie vertrouwen na de Europese stunt in een zinderende Lotto Arena en in het kader van de Champions League tegen de Israëlische topclub Hapoel Jeruzalem.
Spirou Charleroi wil, net als de Giants, de grote uitdager dit seizoen van kampioen Oostende zijn. Met de komst van Belgisch icoon Axel Hervelle en een portie sterke en ervaren Amerikanen (o.a. Nate Linhart, Cliff Hammonds en Dario Hunt) zijn de Spirous  dan ook serieus versterkt.
Belgisch telt het 2 op 3, maar een stek in de Champions League was niet aan de orde. In de FIBA Europe Cup behaalde de ploeg van coach Brian Lynch deze week een knappe zege on the road in het Turkse Istanbul BBSK. De Servische ancien Rasko Katic (rug) en Niels Marnegrave (enkel) zijn wel out. Met de support van de Antwerpse fans gaan onze Giants in een hopelijk weer kolkende Lotto Arena op zoek naar een tweede competitiezege. #Weneedyou #Giantsfever #GiantsNation