Vrijdagavond had TELENET GIANTS Antwerp de traditionele opening van het seizoen met spelers,sportieve staff, kantoor en raad van bestuur. Ditmaal werd er gekozen voor Flandria 24 om onze spelers, en zeker de nieuwelingen, de pracht van Antwerpen te tonen vanop het water.
De drie nieuwe Amerikanen Paris Lee, David Dudzinski en Tyler Kalinoski en “verloren zonen” Dennis Donkor en Thomas Akyazili tekenden present. Ook van de partij waren de twee Belgian Lions van onze Giants: Hans Vanwijn en Ismaël Bako. Zij waren, net als coach Roel Moors (assistent-bondscoach van de Belgian Lions) juist terug van een stage en oefeninterlands in Duitsland en Tenerife.
Jason Clark, Yoeri Schoepen, Thibaut Vervoort, Roby Rogiers, Leander Kuijt en Lenny Coppens waren ook van de partij. Assistent-coaches Thomas Crab en Christophe Beghin,  sportief manager Leo Derycke, kinesist Koen Embrechts en fysical-trainer Rik Coveliers maakten het sportieve plaatje compleet.
Na een speech van voorzitter Roger Roels was het tijd voor een hapje en een drankje en kon iedereen gezellig met elkaar kennismaken en bijpraten.
We willen iedereen bij Flandria bedanken voor het schitterende ontvangst. #samengiants #weneed you
Meer foto’s kan je bekijken op onze Flickr account: