De loting in het Zwitserse Geneve bracht voor Telenet Giants Antwerp in de eerste kwalificatieronde van de Champions League een treffen met de Zweedse kampioen Lulea. Onze Giants openen het Europees kampioenenbal op 19 september in Zweden. De return is op 21 september in de Lotto Arena.  
Als de selectie van coach Roel Moors zich plaatst voor de tweede kwalificatieronde (24 en 6 september) wacht het Russische Nizhny Novgorod. Bij nieuwe kwalificatie wacht in de derde en laatste kwalificatieronde (29 september en 2 oktober) het Poolse Rosa Radom. 
Als Telenet Giants Antwerp zich plaatst voor de poulefase (van 10 oktober tot 7 februari) van de Champions League komt het in groep C met AEK Athene (Griekenland), Venezia (Italië), Olympia Ljubljana (Slovenië), Bayreuth (Duitsland), Banvit (Turkije), Strasbourg (Frankrijk) en nog een tweede ploeg uit de kwalificatieronde terecht.
Als Yoeri Schoepen en co. de poulefase van de Champions League niet bereiken wordt het opgevist in de FIBA Europe Cup. #samengiants #weneedyou