Zondag om 15 uur en in de Lotto Arena gaat Telenet Giants Antwerp versus Brussels op zoek naar een negende opeenvolgende overwinning. Onze Giants prijken met 15 op 19 aan de leiding in de EuroMillions League. Brussels staat met 13 op 19 op een knappe derde stek.
De laatste vier ontmoetingen tussen de Sinjoren en de club uit de hoofdstad bracht viermaal een knappe overwinning voor onze Giants. “Geen garantie voor nieuwe winst. Tegen het stevige blok van Brussels met verschillende sterke spelers moeten we uiteraard alert blijven,” zei coach Roel Moors.
Telenet Giants Antwerp blijft intussen wel hot en wil in de Lotto Arena vooral in de winningmood blijven. Met de support van de fans gaan Moses Kingsley, die de voorbije week in Brussels en thuis tegen Leuven Bears een verdienstelijke comeback maakte, en zijn ploegmaats op zoek naar een zestiende competitiezege.
Voor de thuisblijvers: de partij wordt vanaf 14u55 ook live uitgezonden op Sporza met commentaar van Kris Meertens en Rik Samaey.
#SamenGiants #TelenetGiantsAntwerp
Uitslag 20ste speeldag: Charleroi-Limburg United 99-80
Programma 20ste speeldag: zaterdag 20u30 Oostende-Leuven Bears; Kangoeroes Mechelen-Luik; Okapi Aalstar-Bergen; zondag 15 uur Telenet Giants Antwerp-Brussels