De thuiswedstrijd van zondag 24 maart tegen Basic-Fit Brussels zal live worden uitgezonden door Sporza. Hierdoor wordt het aanvangsuur van de wedstrijd vervroegd van 18u naar 15u ! Deuren en kassa gaan dan open om 13u30.
Onze partners Golden Palace en Talenco zorgen voor leuke acties. Golden Palace voorziet een reuze roulette in de foyer en animatie tussen de quarters. Talenco geeft voor deze wedstrijd VIP-duo tickets weg via onze social media kanalen. Hou volgende week zeker onze Facebook-pagina in het oog.
Voor de start van de wedstrijd worden onze kersverse bekerwinnaars op het plein gevierd. De selectie van Roel Moors won op 10 maart de Beker van België in Vorst Nationaal tegen Filou Oostende en maakte zo ook een einde aan de zegereeks (zes opeenvolgende bekeroverwinningen) van de kustploeg. De zondagswedstrijd is een mooie gelegenheid om onze Giants in de bloemetjes te zetten in hun thuishaven en om de vele fans te bedanken die zijn afgezakt tot in Vorst of ons van thuis achter de buis mee naar de overwinning hebben gesupporterd.
Tijdens de rust vinden de halve finales van de shoot outs (shooting contest voor lagere scholen uit het Antwerpse) plaats. Daarin nemen St. Ludgardis uit Merksem, De Ark uit Wilrijk en De Bunt uit Ekeren (met twee teams!) het tegen elkaar op voor een plekje in de finale op zondag 19 mei.