Met twee weken vertraging en omwille van enerzijds de WK-deelname in China van Owen Klassen (Canada) en Ibrahima Fall-Faye (Senegal) en anderzijds de beslissende voorronde van de Champions League vat Telenet Giants Antwerp pas zaterdag 5 oktober (20 uur) de EuroMillions League aan. De selectie van coach Christophe Beghin ontvangt in de Lotto Arena Leuven Bears. Het team van coach Eddy Casteels vatte in poule A met twee nederlagen aan. In Okapi Aalstar en in de eigen Leuvense Sportoase versus Bergen.
Deze week verwelkomden de Bears met Jamie Skeen (ex-Bergen) en Joshua Heath tevens twee nieuwe Amerikaanse spelers. Met ook talenten als onder Hugh Robertson, Brandan Stith, Malcolm Cazalon en Tim Lambrecht blijft voor ook een new look Telenet Giants Antwerp het tegen een steeds fel Leuven Bears opletten geblazen. Met de support van de trouwe fans gaan onze Giants in de Lotto Arena evenwel op zoek naar de eerste  thuiszege.
Woensdag 9 oktober is er reeds de verplaatsing naar Charleroi. Inschrijven voor de supportersbus kan via fanclub@antwerpgiants.be . Tevens te noteren in de agenda: op 23 oktober is er de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Kapitein Dave Dudzinski en zijn ploegmaats nemen het dan op tegen ex-Giant Tyler Kalinoski en het Turkse Banvit.  Voor de volledige wedstrijdkalender kan je terecht in de rubriek “wedstrijden”.
Last but not least: in de foyer van de Lotto Arena is het zaterdag 5 oktober van 18u30 tot 19u45 weer “Happy Hour”.

#samengiants #telenetgiantsantwerp