Telenet Giants Antwerp opent vanavond (20u30) in Oostende de finale van de play-offs in de Versluys Dôme. De kustploeg geniet in deze best of five van het thuisvoordeel. Willen onze Giants zich voor het eerst in achttien jaar tot Belgisch kampioen kronen is winst on the road een must.
De selectie van coach Roel Moors blaakt na een 10 op 10 en tweemaal een sweep in de kwart- en halve finales van het zelfvertrouwen. De ganse  kern is fit en hoopt uiteraard op een goed resultaat. Oostende, de kampioen van de afgelopen zes seizoenen, is de favoriet en heeft de ervaring. Onze jonge Giants zijn dan weer de underdog en geloven in een stunt.
Kapitein Jason Clark en zijn ploegmaats rekenen vanavond in Oostende alvast op de support van de Antwerpse fans. Een volle supportersbus reist vanavond alvast naar de kust af en vele auto’s met fans van de Giants zullen ongetwijfeld dat voorbeeld volgen.
Maandag ontvangt Telenet Giants Antwerp in een ongetwijfeld kolkende Lotto Arena dan Oostende. De Lotto Arena is zo goed als uitverkocht. Wie erbij wil zijn moet zich dus reppen. #letsrockthefinals #giantsfever #weneedyou