WE DID IT!!!!!!!! Na 18 jaar gaan we eindelijk nog eens naar die finale. Na wat voor een wedstrijd, eentje van 1000x sterven. Onze Giants starte nochtans sterk aan de wedstrijd. 100% gefocust met maar 1 doel voor ogen en dat was dat finale ticket. We konden na een vlotte pot basketbal met snelle offense gaan rusten met 7pts voorsprong. Maar coach Lynch had zijn troepen gemotiveerd tijdens de rust.
Ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat verlies = aan einde verhaal. En zijn troepen pikte dit op. Ondanks een permanente vechtlust van onze spelers knabbelde Spirou aan de achterstand en wij gingen minder secuur afwerken en werden zenuwachtig. Ondanks een kans op de ultieme korf gingen we in overtime. Daar was het Spirou dat het beste van start ging maar als onze jonge bende voor 1 ding gekend is dan is het die niet aflatende inzet. Ze knokte zich terug in de match.
Met nog 7seconde te spelen deed Tremmell waar hij voor gehaald is. Hij werkte koelbloedig af en in de allerlaatste seconde smeet Kalinoski zijn hele lijf in de strijd om een losse bal op te vangen. We gaan dus naar de FINALE. Boek alvast 11 en 15 juni in jullie agenda als 2 thuiswedstrijden tegen Oostende. Meer info over de verplaatsingen met de fanclub naar de kust volgen. #samengiants #letsrocktheplayoffs #serchcarriereimages