Telenet Giants Antwerp werkt vanavond (20u30) en zaterdagavond een nieuwe back-to-back af. De 25ste speeldag brengt vanavond aan de kust de topper versus Oostende. Zaterdagavond, om 20u30 omwille van de rechtstreeks uitzending op Play Sports en Proximus TV, in de Lotto Arena en opnieuw versus de West-Vlamingen.
Oostende telt 19 op 24 en onze Giants 19 op 23 en tellen dus één wedstrijd en één nederlaag minder. Richting de poleposition na de reguliere fase is deze dubbele opdracht enorm belangrijk. Wie een 2 op 2 boekt is dan ook op weg naar de eerste stek en het thuisvoordeel in alle rondes in de play-offs.
De selectie van coach Roel Moors is na enkele dagen rust en verzorging en dan intensieve trainingsopbouw richting de dubbele confrontatie met Oostende volledig fit! Ook de wedstrijd van vanavond komt bij Play Sports en Proximus TV rechtstreeks op de beeldbuis.
Programma 25ste speeldag: vrijdag Oostende-Telenet Giants Antwerp; Leuven Bears-Kangoeroes Mechelen; Brussels-Kangoeroes Mechelen; Limburg United-Luik; zaterdag Okapi Aalstar-Charleroi